S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3Nové šátky Moby skladem :-)Moby je celosvětově známá značka šátků.   Moby šátek je vyroben jen z čisté 100% bavlny, proto je... arr32016-09-22 Nová kolekce zimních kabátů Liliputi na nošení dětíDnes jsme přidali do našeho eshopu zimní kabáty Liliputi pro sezónu 2016/2017.   Kabát můžete... arr32016-03-16 Nová kolekce letních sandálků Liliputi již dorazila i k nám.Dnes jsme přidali do našeho eshopu novou kolekci letních capáčků sandálek Liliputi. Ať Vám sandálky... arr32016-02-04 Novinky v eshopu - Liliputi ledvinka - Liliputi Ring Sling šátek na nošení dětí - MineFeet capáčky nový designPředstavujeme Vám praktickou Liliputi ledvinku pro maminky. Také hledáte neustále věci, nebo... arr32016-01-20 šátky a nosítka Moby sklademZařadili jsme do našeho eshopu šátky a nosítka značky Moby.   Všechny šátky Moby a nosítka Moby... arr3Liliputi Mama kabát kolekce zima 2015 je téměř vyprodána  Možnost objednání Mama kabátu Liliputi kolekce zima 2015 se blíží ke konci. Kolekce 2015 je téměř... arr32015-10-29 Šátky a nosítka Moby nově v kolekciZařadili jsme do našeho eshopy šátky a nosítka značky Moby. Prozatím přijímáme předobjednávky na... arr32015-10-01 Prodej nové kolekce zimních capáčků Liliputi zahájenDnes začíná oficiální prodej nové kolekce zimních capáčků Liliputi. Zájem je veliký, proto... arr32015-06-13 - Nová kolekce LiliputiBěhem června pro vás spustíme předobjednávku nové zimní kolekce dětských capáčků značky Liliputi,...

KONTAKTY

Martin Kýjonka
Cacardov 890
696 17 Dolní Bojanovice
tel: +420 734 470 280
info(a)baby-boticky.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 899 Kč
dostupnost v detailu produktu
Cena 689 Kč
dostupnost v detailu produktu
Cena 6 050 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů